Reserveren
0651415059Olivier is ontstaan door een meisjesdroom.
Als klein meisje ontdekte ik (Aukje) al het horeca leven. Mijn ouders beheerden een cultureel centrum, waardoor ik vaak zelf ook veel meekreeg van de horecawereld. Op jonge leeftijd schonk ik al mijn eerste biertje, natuurlijk met veel te veel schuim. In mijn tienerjaren wist ik het zeker; Horeca is mijn droom. Ik werkte eerst in de afwas, daarna in de keuken en ik was super enthousiast toen ik eindelijk de leeftijd had bereikt dat ik voor de bar mocht werken en mijn eerste drankjes mocht verkopen.
Met veel toewijding en passie heb ik altijd in de horeca gewerkt. Tot aan de corona wist ik zeker; Hier ga ik in verder. Toen kwam corona.. Ik ging wat met mijn studie doen en kwam voor de klas te staan. Een super gave uitdaging, maar stiekem miste ik de horeca elke dag. Ik genoot van de kinderen, maar sprong altijd bij wanneer dit nodig was in de horeca. Tot aan 2024. Ik had een aantal doelen opgesteld, waarvan 1 doel naar voren sprong; Geniet van het leven en doe waar je echt gelukkig van wordt. En dat is de horeca. Van een plan, tot aan een nieuw plan, tot nog meer beschrijven van je plan. Van heel veel gesprekken tot aan teleurstellingen, kleine beetjes hoop, onzekerheden en vooral veel risico’s naar een uitdaging: Wijnbar olivier. Met heel veel passie en enthousiasme hoop ik dat we Olivier tot een succes kunnen maken. Dat we jullie kunnen inspireren om te doen wat je gelukkig maakt. Om nieuwe collega’s de liefde over te brengen van de horeca.
Eenmaal in de horeca, is het lastig om eruit te gaan. En dat is ook niet gek, want de horeca is fantastisch!
Reserveren
0651415059Naast de vele toewijding aan wijn en horeca, geniet Aukje ook van dieren. Al op jonge leeftijd voelde Aukje hoe speciaal een band met je huisdier kan zijn.
Er was een teckel in het gezin, genaamd Olivier. Deze teckel was speciaal voor Aukje. Toen ze eindelijk haar dromen kon najagen wist ze het zeker; Olivier werd de naam. De naam betekend niet alleen veel voor Aukje, maar past ook nog eens super goed bij een wijnbar.
Alsof het zo moest zijn, toch?
maarten is onze alleskunner. Hij is sommelier, heeft de hotelschool gedaan én de koksopleiding. Hij werkte al bij wijn bij Arentz en mogen we nu welkom heten bij wijnbar Olivier. Maarten helpt je graag met kiezen van een lekkere wijn!
Kris is een horeca topper! Ze heeft ervaring in de keuken en de bediening. Kris zal er alles aan doen om je een goede service te bieden!
Met heel veel passie en enthousiasme hoop ik dat we Olivier tot een succes kunnen maken. Dat we jullie kunnen inspireren om te doen wat je gelukkig maakt. Om nieuwe collega’s de liefde over te brengen van de horeca. Eenmaal in de horeca, is het lastig om eruit te gaan. En dat is ook niet gek, want de horeca is fantastisch!
Moon tovert bij iedereen een lach op het gezicht. Ze is enthousiast en vrolijk! Moon heeft de pabo gestuurd en combineert nu haar juffencarriere met de horeca, leuk toch!
Suriya is ook zo’n topper! Voorheen werkte ze al bij wijn bij Arentz en mogen we nu ook welkom heten bij wijnbar Olivier.
Pim is vooral te vinden achter de schermen. Hij helpt mee met de bestellingen en administratie. Soms kom je hem ook voor tegen, maar vooral om zelf een lekker wijntje te drinken!
Joni is vooral te vinden achter de schermen. Hij helpt mee met de bestellingen en administratie, is echt een manus van alles, met heel veel ervaring in de horeca.